0

takipçi

0

takip

saykodelikdesik, aşağıdaki ilana 180 TL teklif etti.  · 2 Temmuz 2014, 03:21

Ibanez TBX15R Elektro Gitar Amfisi - 180 TL

Reverb'lü Ibanez TBX15R Elektro gitar amfisi

4 yıl önce doğulu müzikten aldım. Herhangi bir darbe...
Reverb'lü Ibanez TBX15R Elektro gitar amfisi

4 yıl önce doğulu müzikten aldım. Herhangi bir darbe falan almadı. Sorunsuz çalışıyor. Çok temiz ve az kullanılmıştır. Pedalsız kullanımda bile distortion'ı tatmin eder. hard rock ve metal tonlarını rahatlıkla yakalarsınız.
Normal ve x channel olmak üzeri iki kanaldan oluşan bir amfidir.Her iki kanalı da üzerindeki bass,treble,mid ve mid freq. potları ile ayarlayabilirsiniz.En önemli özelliklerinden birisi mid freq. ayarına sahip olmasıdır.Çünkü bu sayede ton aralığı oldukça genişlemektedir ve çalınamayacak bir tarz yok gibidir.

Alkol ile takas olur.
devamı

saykodelikdesik, aşağıdaki ilana 95 TL teklif etti.  · 2 Temmuz 2014, 03:17

HARLEY DAVIDSON BAYAN BOT - 95 TL

Kız arkadaşıma hediye olarak aldım fakat 1 hafta sonra ayrılmamızdan dolayı bu bot ve diğer hediye...Kız arkadaşıma hediye olarak aldım fakat 1 hafta sonra ayrılmamızdan dolayı bu bot ve diğer hediyeleri utanmadan sıkılmadan kapıma kadar gelip kafama atması bir oldu :) sanırım 2 yada 3 kere giyilmiş hiçbir deformasyon yok satma nedenimde eski anılarımın depreşmesi :) çöpe atıp suriyelilere vereceğime ihtiyacı olan alıp giyebilir yada hediye edebilir o derece temiz yani :) uzun lafın kısası çok temiz kelepir orjinal Harley Davidson uzun model bayan bot tabi ayağı ufak olan erkeklerde alabilir :) devamı

Burda yazi var, oh, burda yazi var.

{0}