0

takipçi

2

takip

super kahraman olsaydim baba olurdum, ilanına Oyun Konsolu/Video Oyunu kategorisini ekledi.  · 14 Kasım 2016, 17:18

nisan 2017ye kadar garantili xbox one, kinect ve oyunlar - 1300 TL

garantisi Nisan 2017'ye kadar devam eden, temiz, kutulu, faturalı konsolumu satıyorum. Satma sebeb...garantisi Nisan 2017'ye kadar devam eden, temiz, kutulu, faturalı konsolumu satıyorum. Satma sebebim ise artık gerçekten oyun oynamaya vakit ayıramamam. Konsolum aylardır kutusunda öylece duruyor. Konsol sorunsuz, temiz.
Konsolun içerikleri;

Xbox one
Kinect
2 orjinal kol
mikrofonlu kulaklık
hdmi kablosu
call of duty advanced warfare oyunu
mortal kombat x oyunu
kinect uyumlu sports rival oyunu.
devamı

super kahraman olsaydim baba olurdum, aşağıdaki ilana 1950 TL teklif etti.  · 17 Aralık 2015, 14:18

Xbox One + Kinect 1,5 yıl garantili - 1500 TL

Aşırı az kullanılmış Xbox One+Kinect+Joystick 1,5yıl garantisi devam ediyor. İş gereği PC'ye iyi e...Aşırı az kullanılmış Xbox One+Kinect+Joystick 1,5yıl garantisi devam ediyor. İş gereği PC'ye iyi ekran kartı almak zorunda kaldım, Xbox'ı Fifa dışında kullanmadığım için satıyorum. Avrupa yakasında gelip çiziği vs. var mı kontrol edebilirsiniz ya da fotoğraflarını da yollayabilirim. 2 joystick var biriyle toplam 2-3 saat anca oynanmıştır ama hangisi hangisi ayırt edemedim, diğeriyle bi farkı yok, istediğinizi seçin. (1 joystickle veriyorum, kulaklık eklentisiyle, full kutu yani)
Kutu içeriğinde hiç bir eksik ya da hasar yok, HDMI kablosu garanti belgesi vs hepsi tam. Istanbul içi elden ya da kargo fark etmez.
devamı

super kahraman olsaydim baba olurdum, ilanına Cep Telefonu kategorisini ekledi.  · 13 Aralık 2015, 08:37

1.5 aylık tertemiz kutulu garantili faturalı SİLVER EDİTİON 32GB - 1800 TL

PAZARLIKSIZ SON FİYAT.
10 gündür kutusuna kaldırdım, şirketin verdiği 6 plus'ı mecburiyetten kull...
PAZARLIKSIZ SON FİYAT.
10 gündür kutusuna kaldırdım, şirketin verdiği 6 plus'ı mecburiyetten kullanıyorum. Yoksa asla satmazdım.

2.10.2015 tarihinde hepsi.burada sitesinden aldığım, çok temiz kullanılmış Blackberry PASSPORT SİLVER EDİTİON telefonumu satıyorum. Satma sebebim, çalıştığım şirketin iphone'a geçmiş olması; - Telefon tertemiz. Çizik, vuruk vs. hiçbişey yok. - Fatura, kutu, kulaklık,şarj cihazı mevcut. - Garanti belgesi mevcut. - Donanımsal hiçbir sorun yok, çok çok iyi çalışıyor telefon. Zaten bence bu telefon diğer tüm modellerden çok daha iyi fakat mecburiyetten satıyorum. - GARANTİSİNE DAHA 22 AY VAR. DİĞER SİTELERDE SIFIRI 2400 TL. NE İDÜĞÜ BELİRSİZ DÜKKANLARDA DA 2300 TL. GERÇİ ORADAKİLER SIFIR MI VEYA GERÇEKTEN GARANTİLİ Mİ BELLİ DEĞİL. BEN GERÇEKTEN ÇOK ÇOK TEMİZ KULLANDIM, HİÇBİR SORUNU YOK TELEFONUN. 2100TL İSTİYORUM. TAKAS KABUL ETMİYORUM ÇÜNKÜ ŞİRKETİM ZATEN TELEFON VERECEK BANA. YURTDIŞINDAN GELME TELEFONLARIN GARANTİLERİNDE HER ZAMAN PROBLEM OLUR. BU TELEFON TÜRKİYEDEN ALINDI, HİÇBİR SORUN YOK. DÜKKANLARDA SATILAN TÜM TELEFONLAR YURTDIŞINDAN GELME VE PASAPORT KAYITLARI YOK, AYRICA 150 TL KAYIT PARASI VERMENİZ GEREKİR, UNUTMAYIN.
devamı

Burda yazi var, oh, burda yazi var.

{0}