0

takipçi

2

takip

sevgikusunkanadinda, ilanına Cep Telefonu kategorisini ekledi.  · 29 Kasım 2015, 02:03

Alınık iPhone 5 16 GB - 550 TL

Titreşim, batarya, şarj gibi sorunlarının olmaması önemlidir. Ankara'da elden teslim almak istiyor...Titreşim, batarya, şarj gibi sorunlarının olmaması önemlidir. Ankara'da elden teslim almak istiyorum. Sözlük üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bütçem 550 civarıdır.
devamı

sevgikusunkanadinda, ilanına Cep Telefonu kategorisini ekledi.  · 12 Nisan 2015, 23:19

Alınık Sıfır Sony Xperia Z2 - 0 TL

Elimdeki telefon ömrünü doldurmak üzere olduğundan, yeni telefon arayışına girdim. Tercihim ise So...Elimdeki telefon ömrünü doldurmak üzere olduğundan, yeni telefon arayışına girdim. Tercihim ise Sony Xperia Z2 olacak.

Zaman zaman operatörlerin yaptığı kampanyalardan telefon alarak nakit paraya çevirmek isteyen arkadaşlar oluyor. Eğer yakınlarda böyle bir işe girişecek olan varsa ve telefon satmak için birilerini arıyorsa ben gönüllüyüm. Piyasa fiyatından daha indirimli bir şekilde alabilirim, parasını da peşin olarak verebilirim. Kazan-kazan olur.

Lokasyon Ankara. Başka şehirler hem güven problemi oluşturacağından hem de iletişim problemi yaratacağından dolayı tercih dışıdır. Birlikte gidersek daha iyi olur hatta.

Sözlük üzerinden mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz.
devamı

sevgikusunkanadinda, canon eos 450D ilanına bir yorum ekledi.  · 4 Ekim 2014, 23:21

Hocam yazmayı unuttum ayrı satmayı düşünürseniz ikisi için 600 e kadar çıkabileceğini söylemişti a...Hocam yazmayı unuttum ayrı satmayı düşünürseniz ikisi için 600 e kadar çıkabileceğini söylemişti arkadaş. Ben yine de ekleyeyim istedim, teklif ortada kalmış olmasın :) devamı

sevgikusunkanadinda, canon eos 450D ilanına bir yorum ekledi.  · 4 Ekim 2014, 22:58

Merhabalar; Bir arkadaşım canon 28-135'in durumu ve fiyatı hakkında bilgi almak istiyor. Ek olara...Merhabalar; Bir arkadaşım canon 28-135'in durumu ve fiyatı hakkında bilgi almak istiyor. Ek olarak çantanın fiyatına da tek satarsanız ne kadar istiyorsunuz? Sözlükten mesaj atabilirseniz sevinirim. devamı

sevgikusunkanadinda, IOmega ScreenPlay Pro HD 1TB Multimedia driver ilanına bir yorum ekledi.  · 25 Mayıs 2014, 03:53

Hevesle aldık demişsiniz ancak neden satıyorsunuz hocam?

Burda yazi var, oh, burda yazi var.

{0}