0

takipçi

10

takip

rochallor, ilanına Alınık kategorisini ekledi.  · 9 Kasım 2016, 08:52

Amerika'dan Macbook Pro getirmek isteyen? - 1 TL

Aralik ayi gibi Amerika'dan Turkiye'ye donus yapacak ve yaninda Macbook Pro tasimayi sorun etmeyek...Aralik ayi gibi Amerika'dan Turkiye'ye donus yapacak ve yaninda Macbook Pro tasimayi sorun etmeyek birilerini ariyorum. devamı

rochallor, ilanına bilet kategorisini ekledi.  · 8 Haziran 2016, 08:17

rochallor, ilanına Bilgisayar kategorisini ekledi.  · 4 Eylül 2015, 10:02

SteelSeries Siberia v2 Frost Edition Oyuncu Kulakligi - 200 TL

Ihtiyac fazlasi Steelseries Siberia Frost Edition kulakligimi satiyorum. Beyaz kaplamasi ve mavi l...Ihtiyac fazlasi Steelseries Siberia Frost Edition kulakligimi satiyorum. Beyaz kaplamasi ve mavi led aydinlatmalariyla tam bir tasarim harikasi olan Siberia Frost Edition, dahili ses kartiyla harika bir ses kalitesi sunmaktadir. devamı

rochallor, ilanına Müzik kategorisini ekledi.  · 4 Eylül 2015, 10:00

Marshall Major Pitch Black Kulaklik - 100 TL

Ihtiyac fazlasi Marshall Major kulakligimi satiyorum. Rock/Metal severler icin muazzam bir ses kal...Ihtiyac fazlasi Marshall Major kulakligimi satiyorum. Rock/Metal severler icin muazzam bir ses kalitesi sunmaktadir. Alindigindan beri belki 5 defa kullanilmistir. Ustunde en ufak bir cizik vs yoktur. devamı

rochallor, ilanına Oyun Konsolu/Video Oyunu kategorisini ekledi.  · 4 Eylül 2015, 09:58

TRACKIR 5 - Kafa Takip Sistemi - 270 TL

Trackir 5, ozel kamerasi ve kulakliginiza ya da sapkaniza taktiginiz aparat ile kafa hareketlerini...Trackir 5, ozel kamerasi ve kulakliginiza ya da sapkaniza taktiginiz aparat ile kafa hareketlerinizi takip eden muazzam bir sistemdir. Araba ve ucak simulasyonlari oynarken sadece kafanizi hareket ettirerek etrafi izleyebilirsiniz. ARMA gibi savas simulasyon oyunlarinda yururken kafanizi cevirerek etrafi inceleyebilirsiniz.

DEMO: https://www.youtube.com/watch?v=9wXx3vMy_AQ
devamı

rochallor, ilanına Bilgisayar kategorisini ekledi.  · 3 Eylül 2015, 18:33

Intel Edison ve Mini Breakout Kit - 225 TL

Urun sifir kutusundadir.

Intel® Edison geliştirme platformu; Nesnelerin İnternetinde (IoT) faaliy...
Urun sifir kutusundadir.

Intel® Edison geliştirme platformu; Nesnelerin İnternetinde (IoT) faaliyet gösteren profesyonel geliştiricilerden tüketici elektroniği şirketlerine kadar her türlü girişimci için yeni bir dünyanın önündeki engelleri azaltan, düşük maliyetli, üretime hazır, genel amaçlı bilgi işlem platformları serisinin ilk örneğidir. Intel® Edison geliştirme platformu, küçük boyutundan beklenmeyecek güçlü özellikleri bünyesinde barındırır; harika bir performans, dayanıklılık ve geniş kapsamlı G/Ç ile yazılım desteği sunar. Bu çok yönlü özellikler, sayısız müşterinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur.
İki çekirdekli, iki işlem parçacıklı 500MHz Intel® Atom? CPU'ya ve 32 bit 100MHz Intel® Quark? mikro denetleyiciye sahip 22nm Intel® SoC kullanır.40 GPIO'yu destekler ve posta pulundan biraz daha büyük bir modülde 1GB LPDDR3, 4 GB EMMC, çift bantlı WiFi ve BTLE(Bluetooth Low Energy)'yi bir araya getirir.
Intel Edison modülü, önce Arduino* ve C/C++ ile geliştirmeyi destekleyecek, daha sonra yakın gelecekte ise Node.JS, Python, RTOS ve Visual Programming destekleri sunacaktır.
Intel Edison modülü, cihazlar arası iletişimi sağlamak için cihazdan cihaza ve cihazdan buluta bağlantı çerçevesi ile bulut tabanlı, çok kullanıcılı, zaman serileri analizi servisine sahiptir.

1.8V I/O pinlerine rahat erişmenizi sağlayan Intel Edison Mini Breakout ürünü, voltaj regülatörü, şarj devresi, USB OTG güç anahtarı, UART to USB dönüştürücü ve USB OTG port içermektedir.
devamı

rochallor, ilanına Bilgisayar kategorisini ekledi.  · 3 Eylül 2015, 18:32

Raspberry Pi 2 - 110 TL

Elimde 2 adet var ve sifir kutusunda. 110 TL tane fiyatidir.

Windows 10 geliştirici sürüm desteği...
Elimde 2 adet var ve sifir kutusunda. 110 TL tane fiyatidir.

Windows 10 geliştirici sürüm desteği sunmakta olan Raspberry Pi'nin bu son versiyonu, 1 GB'lık 4 çekirdekli işlemcisi ve 900 MHz'e kadar ulaşan işlemci hızı ile minik boyutlarıyla çok üstün bir performans verebilmektedir.
devamı

rochallor, ilanına Bilgisayar kategorisini ekledi.  · 3 Eylül 2015, 18:29

SteelSeries 6Gv2 Mekanik Oyuncu Klavyesi - 150 TL

Baska bir klavye alacagim icin SteelSeries 6Gv2 Mekanik Oyuncu Klavyemi satiyorum. Klavye Q İngili...Baska bir klavye alacagim icin SteelSeries 6Gv2 Mekanik Oyuncu Klavyemi satiyorum. Klavye Q İngilizce'dir. Dunyanin en dayanikli mekanik klavyesi olarak gosterilen bir modeldir. Agirligi bile yeter. FPS ve MOBA oyunlari icin vazgecilmez bir performansi vardir. devamı

Burda yazi var, oh, burda yazi var.

{0}