0

takipçi

1

takip

219 taksim 3, ilanına Diğer kategorisini ekledi.  · 28 Mart 2012, 17:51

Beşiktaş merkez'de kaliteli uygun fiyata spor salon üyeliği - 220 TL

arkadaşlar beşiktaş'ta şair nedim üzerinde sporthouse isimli spor salonundaki 4 aylık kaydımı dond...arkadaşlar beşiktaş'ta şair nedim üzerinde sporthouse isimli spor salonundaki 4 aylık kaydımı dondurdum derslerimin yoğunluğu sebebiyle.

salon hakkında bilgi vereyim. 3 şubesi var salonun. bi tanesi ( ana olan) şair nedim caddesi üzerinde. çarşıdan yürüyerek 5 dakka sürüyor. büyük salon unisex. kadın hocası da mevcut. kardiyo ağırlıklı olmakla birlikte ağırlık aletleri de kaliteli ve hocalar ilgili. programda yapıyorlar ayrıca tek tekte ilgileniyorlar. ayrıca bir diğer salonda büyük salona 2 3 dkka mesafade. biraz daha ufak olmakla birlikte daha çok ağırlık ve kuvvet antremanlarına yönelik aletler var. üçüncü salonu pek bilmiyorum ama o da beşiktaşta. ve isteyen isteyen salona gidebilir. yani bi gün birine bi gün birine de gidebilirsiniz. ayrıca haftanın 7 günü salon açık ve kullanabilirsiniz. yani gün kısıtlaması yok.

fiyatta 220 tl 4 aylık. internetteki fırsat sitelerinden bulmuştum o yüzden ucuza gelmişti. noramalde aylık fiyatı 110 tl sanırım. ayrıca isteyen bu 4 aylık kaydı üzerine aldıktan sonra tekrardan dondurabilir. yani bir ay gidip dondurup 3 ay sonra tekrardan başlayabilirsiniz.

ulaşmak isteyenler bana özel mesajla ya da mail ile ulaşabilirler.

219taksim3@gmail.com
devamı

219 taksim 3, Carew İmzalı 2004-2005 Beşiktaş Forması ilanına bir yorum ekledi.  · 25 Aralık 2011, 10:25

yuhhhh 450 tl nedir ya?

Burda yazi var, oh, burda yazi var.

{0}